Gaston trollar med en duva tillsammans med en liten flicka

Föreställningar

Magikergränd består av artister med mångårig erfarenhet av att underhålla från scener över hela världen. Magikergränd passar in lite varstans! Behöver du exempelvis shower på stadsfestivalen, en intressant konferencier eller en oväntad gäst? Inga uppdrag är för svåra eller dumma! Här under kan du läsa vilka föreställningar du kan boka in. Dessutom går det utmärkt att kontakta enskilda artister för att boka enmansshower. Kontakta oss för en offert.


 

Doktorn & Arkadia ger: Magiska Mysterier

Magiska Mysterier reklamaffisch

Doktorn och Arkadia har beslutat sig för att demonstrera några magiska egenheter, men de är inte helt överens om vad som ska göras. Ska de testa Doktorns magiska utrustning, visa en flyguppvisning med en odöd uggla eller utföra ett korttrick?

Tillsammans ger de en föreställning som inte lämnar någon oberörd, och på slutet väntar en dunderöveraskning när föreställningen får en kanonrolig vändning.

Möt Doktorn & Arkadia från TV-succén i ett hysterisk äventyr genom Den Jordiska Dimensionen.

 

 

 


Gaston & Caligari ger: Lärlingsprovet

Gaston och Caligari ser glada ut

Caligari tror att det är vanlig dag på jobbet. Som vanligt ska Mästermagiker Gaston visa upp några trollkonster för en glad publik. Plötsligt får han veta att det är dags för hans oförberedda prov i trolleri.

Det är dags för Caligari att bli lärling av sjunde graden!

Hur ska det gå för Caligari när han än en gång ställs inför oerhört komplicerade test från sin luriga läromästare?

Möt Gaston och Caligari från TV-succén i ett klurigt interaktivt äventyr där du får vara med och bestämma om Caligari klarar testet eller ej.

 

 

 


Arkadia ger: Mirakelmedicinen Alltinktur

Reklamaffisch för Alltinkturshowen

Visst känner du till Arkadias fantastiska mirakelmedicin? Du vet, den där medicinen som råkade väcka upp en djinn, som botar två vänsterhänder och dålig smak! Visst hade det varit underbart att få ta del av en sådan demonstration?

Arkadia demonstrerar sitt mirakelelixir Alltinktur i en fartfylld show som passar såväl stor som liten där magiska och alkemiska experiment avlöser varandra i ett högt tempo. Barn och vuxna spelar en aktiv roll genom hela showen. Föreställningen passar bäst på en teaterscen, men kan också spelas på en borggård eller en äng.

I anslutning till showen signeras autografkort och publiken får möjlighet att köpa med sig en egen dos Alltinktur!

 

Magikergränd